Elektronisk Cigaret i Bedste Danske Kvalitet !

  Tilbage Til Cigarettens Forside

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 Næste Elektroniske Cigaret Artikel  

E-cigaretten er det helt store hit: Salget af elektrisk røg er eksploderet
Artikel fra Jydske Vestkysten 19. okt. 2010 - link

Billede af El smøgen

Ingen tobak, ingen tjære og ingen røglugt. Elektroniske cigaretter har en række fordele i forhold til de gammeldags smøger, og stadig flere danskere ryger på dillen.

Det bekræfter forhandlerne af den lille cigaret, der kommer med batteri og filtre, og som udskiller vanddamp i stedet for rigtig røg.

– Vi har solgt i to år, og salget eksploderede fra start. Lige siden er det kun gået opad, siger Johnny Mortensen, ejer af netfirmaet GoEcig.

Han har e-cigaretter både med og uden nikotin, og 80 procent af kunderne køber med. Lægemiddelstyrelsen har ellers dømt de nikotinholdige ulovlige, men fordi GoEcig har en klagesag kørende, kan firmaet sælge videre.

Også i detailhandlen vinder e-cigaretter frem, dog uden nikotin.

Elgiganten tog damp-smøger i handlen for et år siden, og især startpakken til 399 kroner er et hit hos kunder både på net og i butikker.

– Dem sælger vi rigtig mange af. Jeg har lige tjekket tallene, og jeg var faktisk overrasket over salget. Det er en god succes, siger salgschef Jesper Holmegaard.

Dansk Supermarked har solgt e-cigaretter uden nikotin siden april.

– Der er mange, som er på rygeafvænning med vores nikotinprodukter, men stadig efterlyser noget at beskæftige fingrene med, siger produktchef Mads Buus Nielsen.

For hver måned er salget steget, og cigaretten bliver på hylderne, lyder det fra Dansk Supermarked.

Kræftens Bekæmpelse har fra starten været imod dillen, blandt andet, fordi den ligesom vandpiber kunne lokke unge mennesker til at ryge.

– Pludselig kommer den måske i lyserød med smag af tyggegummi. Vi synes, det er et overflødigt produkt, også uden nikotin, siger projektchef Niels Them Kjær.

Virkemåde og indhold af e-cigaretKILDE: www.CIGARETTEN.DK

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

Cigaretten.dk forhandler kun Elektroniske Cigaretter af højeste kvalitet.. vore produkter er alle gennem testede og certificerede.. og så sælger vi dem til Danmarks bedste priser !

BESØG E-CIG WEB SHOPPEN NU !

 

©Copyright 2008-2009 Cigaretten.dk All rights reserved©
Alt Billede materiale, Tekster og indhold tilhører
www.cigaretten.dk hvis ikke andet angivet og må ikke kopieres uden skriftelig tiladelse.
All images, content & intellectual material are copyright of Cigaretten.dk