Elektronisk Cigaret i Bedste Danske Kvalitet !

  Cigaretten Forside

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 E-Cigaret Manualer  

 

Beskrivelse af Mini E-Cigaretten & cigarettens komponenter :

 

1. Mini Cigaret Startsæt - Indhold

 


2. Nikotin Refill

Nikotin refillen består af et mundstykke og en væskebeholder. Refill beholderen indeholder nikotin i flydende form; den indeholder, ud over evt. nikotin, ikke ingredienser der er skadelig for kroppen, så som tjære og giftige tilsætningsstoffer. Mundstykket og refill beholderen kan begge bortskaffes med dagrenovation.

Refillerne findes i 4 forskellige styrker; høj, medium, lav og ingen nikotin og derudover I en række forskellige smagsvarianter.
Nogle smagsvarianter findes allerede på cigaretten.dk's webshop, andre kan fås hjem på bestilling.


3. Batteri og Oplader

Mini E-Cigaretten har et specielt 3,6V litium batteri og en speciel oplader, som ikke kan erstattes med andre litium batterier eller anden type oplader. Det enkelte batteri kan oplades ca. 200 gange, før det bør skiftes med et nyt. Opladeren kan bruges under normale omstændigheder ved 100-240V Vekselstrøm 50/60HZ og ved 6-24V Jævnstrøm (USB & Biloplader). Man skal være særligt opmærksom på at strømstyrke og frekvens overholdes hvis benyttet under rejse udenlandsk.


4. Opbygningen af E-Cigaretten

E-Cigaretten består af en Atomizer enhed, et mikro computer kontrolleret kredsløb, Genopladelige litium batterier, samt et indikator lys i spidsen af batteriet

Bemærk ! Cigaretten kommer i startsættet med et så kaldt "dummy" mundstykke, et tomt mundstykke.. dette må ikke ryges på, men skal skiftes ud med en rigtig refill inden du går i gang.


 

 

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

Cigaretten.dk forhandler kun Elektroniske Cigaretter af højeste kvalitet.. vore produkter er alle gennem testede og certificerede.. og så sælger vi dem til Danmarks bedste priser !

BESØG WEB SHOPPEN NU !

 

©Copyright 2008-2009 Cigaretten.dk All rights reserved©
Alt Billede materiale, Tekster og indhold tilhører
www.cigaretten.dk hvis ikke andet angivet og må ikke kopieres uden skriftelig tiladelse.
All images, content & intellectual material are copyright of Cigaretten.dk