Elektronisk Cigaret i Bedste Danske Kvalitet !

  Cigaretten Forside

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 E-Cigaret Manualer  

 

Bemærkninger om brug :

 

1. Alle komponenter skal anvendes korrekt og vejledningen skal følges for at undgå unødvendigt skade af produktet, så som oplader, batteri og strømkabel.

2. Skift refillen med en ny så snart røgvolumen reduceres.

3. Hold produktet på sikker afstand af åben ild og kilder med høje temperaturer, såvel under brug, som ved opbevaring.. Høje temperaturer forringer levetiden på dit batteri

4. Bør opbevares utilgængeligt for børn.

5. Du bør undgå direkte kontakt mellem mund/slimhinder og væsken i nikotin refillen.

6. Opbevar E-Cigaretten separat fra hårde genstande og undgå at tabe den.

7. Opbevare venligst opladede batterier forsvarligt og adskilt fra andre metalgenstande, så som mønter og nøgler i lommen, da dette kan risikere kortslutning, og derved overophede eller beskadige batteriet.

8. Det er anbefales at Ecigaretten ikke anvendes hyppigere eller længere tid en normal cigaret således at du ikke danner nye rygevaner.

9. Når du starter med cigaretten, så kommer den i startsættet med et så kaldt "dummy" mundstykke, et tomt mundstykke.. dette må ikke ryges på, men skal skiftes ud med en rigtig refill inden du går i gang.

10. For at undgå overforbrug og belastning af produktet, vil indikator lyset, som en påmindelse, blinke 10 gange hurtigt (i ca. 4 sek.) hvis man ryger mere end 16 sug pr. minut.

11. Hvis hver enkelt inhalering varer i mere end 5 sekunder, vil indikator lyset ligeledes blinke 10 gange hurtigt (i ca. 4 sek.) for at indikere unormal brug.

12. Hvis indikator lyset blinker vedvarende 30 gange (i ca. 9 sek.) er det tegn på at batteriet bør genoplades, og bør derfor skiftes med et nyopladet batteri.

 

 

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

Cigaretten.dk forhandler kun Elektroniske Cigaretter af højeste kvalitet.. vore produkter er alle gennem testede og certificerede.. og så sælger vi dem til Danmarks bedste priser !

BESØG WEB SHOPPEN NU !

 

©Copyright 2008-2009 Cigaretten.dk All rights reserved©
Alt Billede materiale, Tekster og indhold tilhører
www.cigaretten.dk hvis ikke andet angivet og må ikke kopieres uden skriftelig tiladelse.
All images, content & intellectual material are copyright of Cigaretten.dk