Elektronisk Cigaret i Bedste Danske Kvalitet !

  Cigaretten Forside

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 E-Cigaret Manualer  

 

Rygemetode..  Vejledning til brug :

 

Virkemåde:

Det elektroniske kredsløb går automatisk i gang i det øjeblik Cigaretten benyttes og indikator lyset vil lyse i takt med at der suges. Når du stopper med at ryge vil forstøvningsprocessen stoppe og produktet vil gå tilbage på standby. Der er derfor ikke noget behov for at tænde/slukke Cigaretten da dette foregår automatisk.


Anbefalet Rygemetode :

Det anbefales at du ryger på cigaretten ved at tage et jævnt og roligt sug af ca 3-5 sek. varighed.. herefter en pause på min. 10 sek. før næste sug.

Du skal passe på med at tage hurtige og hårde sug og/eller lange dybe sug, da du så suger væsken for hurtig ud af refillen og ny væske ikke kan nå at løbe til atomizeren.. dette vil gøre at det bliver mere luft-damp end nikotin damp du ryger, og vil ophede din atomizer.. Et roligt og jævnt sug vil derfor give dig bedre røg, og bedre holdbarhed på din cigaret.

Syntes du at det kniber med at få den i gang med ordentlig røg, så tag evt. 1-2 små sug for lige at varme den op inden du tager det rigtige sug, som beskrevet ovenover.

 


Efter 4-6 sug har du normalt røget nok til at dække din nikotin trang og efter 8-10 sug har du røget ca. hvad der svarer til en cigaret.. du kan derfor vælge at holde en pause allerede efter 4-6 sug, eller du kan ryge de 8-10 sug, hvorefter din cigaret bør have en pause på 15-30 min.


Hvis røgmængden er dalende er det på tide at skifte enten batteri eller refill.. dette kan godt være lidt lidt svært at finde ud af i starten og jeg anbefaler at du derfor i starten hellere skifter refill for tit, end risikere at ryge på tomme refiller.. Efter at have røget et stykke tid vil du dog nemt kunne se hvornår det er tid til at skifte, men det kræver selvfølgelig lige lidt tilvending.

Refillen kan godt stadig være fugtig og cigaretten stadig lave damp, selvom refillen faktisk er tom, dette fordi der dannes damp og kondens af fugten i din indåndings luft, dette er dog ikke nok til at holde atomizeren nedkølet, så vær opmærksom på dalene røg og overopheder atomizer og skift hellere refill for tit, især i starten til du lige har styr på det.


Det anbefales at holder E-cigaretten vandret eller med aske-enden nedad under benyttelse og ikke bruger den lodret, da man derved, især ved ny udskiftede refiller, risikere at få dråber af nikotinvæsken i munden, dette kan irritere slimhinderne.


Vigtigt !

Det er vigtigt, især I starten at være opmærksom på om atomizeren på din e-cigaret bliver unormalt varm da dette er et sikkert tegn på forkert brug.. sansynligvis tør-rygning (rygning på tomme refiller) eller for voldsom sug/rygning !

En normal begynder reaktion på mindsket røgmængde er at suge kraftigere, med det til følge at atomizeren bliver varmere, giver endnu mindre røg og til sidst helt kan brænde af !! Så I stedet for at suge kraftigere, så stop op.. se om refillen skal skiftes, eller giv cigaretten en pause hvis du har røget for kraftigt !

 

 

 

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

Cigaretten.dk forhandler kun Elektroniske Cigaretter af højeste kvalitet.. vore produkter er alle gennem testede og certificerede.. og så sælger vi dem til Danmarks bedste priser !

BESØG WEB SHOPPEN NU !

 

©Copyright 2008-2009 Cigaretten.dk All rights reserved©
Alt Billede materiale, Tekster og indhold tilhører
www.cigaretten.dk hvis ikke andet angivet og må ikke kopieres uden skriftelig tiladelse.
All images, content & intellectual material are copyright of Cigaretten.dk