Elektronisk Cigaret i Bedste Danske Kvalitet !

  Tilbage Til Forside

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

 

Rengøring af Atomizer & Batterier:

 

Hvorfor/ Hvornår skal din atomizer rengøres ?

For nogle er det slet ikke nødvendig at rengøre atomizeren, men for andre kan en ugentlig eller månedlig rengøring være nødvendig, enten fordi atomizeren stopper til, drukner i for meget væske, eller blot for efter noget tid at give den et bedre sug og gendanne god røgudvikling og smag.

Skifter du smagsvariant på din e-cigaret så anbefales det også at give den i alt fald en let rensning (metode 1), da atomizeren kan indeholde 3-4 dråber, eller hvad der svarer til 2-3 cigaretter, af den tidligere væske og det ellers vil vare noget tid inden den gamle væske er væk og du kan smage den nye..


Atomizer Rengørings Metode 1 :

 

1) Afmonter atomizer fra batteri og refill, så du har selve atomizeren for sig selv.

2) Pust i batteri enden af atomizeren (med et stykke køkkenrulle i den anden ende), så får du resterne af gammel væske ud.

2b) I stedet for at puste kan du også stille atomizeren på hovedet natten over på et stykke køkkenrulle så gammel væske kan løbe ud.

3) Slut af med at påsætte helt frisk refill der lige står og trækker ind i atomizeren i 5-10 min. inden du bruger cigaretten igen.

 

...denne metode bruger jeg selv ca 1 gang om ugen og den er god hvis din atomizer er blevet lidt flad I smagen og/eller røgmængden, ved att blæse det gamle væske ud får du et bedre sug og smagen bliver mere frisk.

Prøver du en af smagsmix pakkerne eller skifter til en ny smag, så er det også en god ide lige at puste det overskydende væske ud så smagene ikke blandes og du hurtigere kommer til at smage den nye smag.

 


Atomizer Rengørings Metode 2 :

 

1) Afmonter atomizer fra batteri og refill, så du har selve atomizeren for sig selv.

2) Atomizeren skylles igennem fra refill siden med så varmt vand som muligt, herefter pustes der fra, først fra refill enden, så fra batteri enden, så vandet blæses ud.. dette gentages et par gange... herefter tørres atomizeren så godt du kan, og stilles yderligere til tørring 12-24 timer, eller til du er sikker på at den er helt tør inden i.

3) Her er det meget vigtigt at atomizeren bagefter er helt tør for vand og at du så bagefter påsætter en helt fuld refill, der står og trækker lidt inden du begynder at ryge på cigaretten igen.

 

..denne metode er lidt mere voldsom og kan potentielt ødelægge atomizeren, så pas på med at overdrive (blæse for hårdt eller få køkkenrulle stoppet ned og side fast på selve varmelegemet nede i atomizeren)

Det er en meget efektiv måde hvis din cigaret begynder at smage brændt eller er meget tilstoppet.. Det anbefales dog at du prøver metode 1 først, da denne metode er rigeligt I lange de fleste tilfælde.. denne bruger jeg selv ca. 1 gang pr. 1-2 måneder.

 


Rengøring af batterier :

Batteriet har en - pol i selve gevindet og en + pol I centrum af batteriet (den runde ring i midten) Hvis der kommer snavs eller væske her, på gevindet eller imellem gevind og + pol, så kan det kortslutte batteriet eller give dårlig batteri forbindelse til atomizeren.. Det anbefales derfor altid at holde gevind og + pol på både batteri og atomizer rene.

Rengøring foregår her med et stykke køkkenrulle eller en let fugtig klud, ved at gevind og + pol tøres af.. mellemrum imellem gevindet og + polen kan evt. rengøres med en tandstikke af træ.

 


Det anbefales at holder E-cigaretten vandret eller med aske-enden nedad under benyttelse og ikke bruger den lodret, da man derved, især ved ny udskiftede refiller, risikere at få dråber af nikotinvæsken i munden, dette kan irritere slimhinderne.


Vigtigt !

Brug endeligt ikke skarpe ting eller ting af metal til at prikke ned i atomizeren !

Der må under ingen omstændigheder stikkes noget ned i hullet i midten af batteriet, da dette så ødelægges.

 

 

 

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

Cigaretten.dk forhandler kun Elektroniske Cigaretter af højeste kvalitet.. vore produkter er alle gennem testede og certificerede.. og så sælger vi dem til Danmarks bedste priser !

BESØG WEB SHOPPEN NU !

 

©Copyright 2008-2009 Cigaretten.dk All rights reserved©
Alt Billede materiale, Tekster og indhold tilhører
www.cigaretten.dk hvis ikke andet angivet og må ikke kopieres uden skriftelig tiladelse.
All images, content & intellectual material are copyright of Cigaretten.dk