Elektronisk Cigaret i Bedste Danske Kvalitet !

  Cigaretten Forside

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

 

Manualer & Info om din nye elektroniske cigaret !

Du kan her finde en række tips til brug af din nye e-cigaret, samt vigtig information så din cigaret holder længere og virker bedre, læs derfor venligst infosiderne om din cigaret inden du går I gang.. er du i tvivl om noget, har spørgsmål, eller brug for hjælp, så er du naturligtvis altid meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Mini E-Cigaretten
Dansk Manual & Infosider

Super Cigaretten
Dansk Manual & Info

 

VIGTIG  INFORMATION !

Din nye cigaret er et elektronisk produkt med følsomme komponenter inden i og bør altid behandles som sådan, med omtanke og en vis forsigtighed da disse kan ødelægges ved voldsom eller forkert brug !
Bliver din cigaret under brug meget varm er det et sikkert tegn på forkert brug.. Typisk et tegn på at der ryges på tom refill (så skal denne straks skiftes) eller rygemetoden er forkert/der ryges for voldsomt.. læs venligst manualen om rygemetode !

 

Bemærk venligst:
Din nye elektroniske cigaret kommer fra start med et så kaldt "dummy" mundstykke, dette mundstykker er tomt og kun beregnet på at vise hvor refillen skal side.
Det kan skade din cigaret hvis du ryger på den uden den rigtige refill er sat i, fjern derfor Dummy mundstykket og isæt i stedet en ny fuld refill inden du første gang prøver din cigaret.

 

 

 

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

Cigaretten.dk forhandler kun Elektroniske Cigaretter af højeste kvalitet.. vore produkter er alle gennem testede og certificerede.. og så sælger vi dem til Danmarks bedste priser !

BESØG WEB SHOPPEN NU !

 

©Copyright 2008-2009 Cigaretten.dk All rights reserved©
Alt Billede materiale, Tekster og indhold tilhører
www.cigaretten.dk hvis ikke andet angivet og må ikke kopieres uden skriftelig tiladelse.
All images, content & intellectual material are copyright of Cigaretten.dk