Elektronisk Cigaret i Bedste Danske Kvalitet !

  Tilbage Til Forside

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

 

Jeg ved godt at du har hørt det før.. Det er farligt at ryge !
Men hvor det i gamle dage "kun" var et spørgsmål om at du blev afhængig af nikotinen og at der var stoffer i tobakken som kunne skade dit helbred, så er virkeligheden i dag en helt anden og nikotinen og tobakken er faktisk dit mindste problem.

En cigaret
Tobakken er i dag tilsat et ukendt antal fremmede stoffer..
..og da cigaretpakningerne ikke har nogen
varedeklaration, og tobaksindustrien i øvrigt er god til at holde på sine hemmeligheder, så er det umuligt at vide nøjagtigt hvad stoffernes sammensætning, mængde og egentlige formål er.
Vi ved dog at en del er tilsat for at forøge din trang til at ryge, og for at øge din afhængighed af cigaretterne.

Vi ved også at en del er tilsat for at gøre det nemmere at ryge og for at skjule generne ved rygning, feks er Papiret imprægneret med salpeter, som gør, at cigaretten kan brænde af sig selv, og der er I tobakken tilsat bla. lakrids for at mindske hosten.. noget storrygeren måske vil nikke genkendende til om morgenen, når der skal 3-4 smøger til for at fjerne morgen hosten ?
Det vil sige at smøgen nu er så smart designet, at ikke nok med at den skader dit helbred, men du er også nødt til at ryge videre på den for ikke at mærke generne, og samtidig øges din afhængighed hele tiden så rygetrangen bliver sværere og sværere at bryde.


Indholdet i en cigaret :

Tobaksrøg indeholder i dag mere end 4.000 kemiske stoffer, hvoraf mange er giftige, mutagene eller kræftfremkaldende. Enkelte stoffer enda radioaktive.

I tobaksrøg forefindes blandt andet:

Mængden af disse stoffer kan variere meget fra det ene cigaretmærke til det andet. Det gælder især for tjære- og nikotinindholdet.


Sundhedsrisiko ved tobaksrygning :

Tobaksforbrug og især cigaretrygning er en af de vigtigste årsager til dødsfald, som kunne være undgået. Rygning under svangerskabet medfører risiko for uønsket abort og undervægtige nyfødte. Rygning forøger sandsynligheden for hjertestop og en række kræftsygdomme. Den fremskynder også ældningsprocesserne og kan fremkalde for tidlig alderdom.

Rygning øger stofskiftet og kan på den måde nedsætte rygerens vægt en smule.
Nikotin er en effektiv sultdæmper, og tidligere rygere udvikler ofte spisevaner med junk food, når de forsøger at mætte tobakshungeren med småspisning. En tredjedel af dem, som holder op med at ryge, forøger deres vægt.

Cigaretrygning er en af de vigtigste årsager til lungekræft, som desuden er én af de mest almindelige dødsårsager blandt rygere. Visse andre lungeproblemer, f.eks. lungeemfysem, henføres også til cigaretrygning. Tobaksindustrien prøvede i mange år at benægte, at der er en sammenhæng, og man modsatte sig medicinsk forskning, som forsøgte at bevise den.

 

 

Jeg påstår ikke at en E-Cigaret er sundere end frisk luft !
Og i den ideelle verden drak vi vel alle kun kildevand, spiste klidkiks og indånde fuldstændig ren og forureningsfri luft, men det er nu engang ikke den verden vi lever i, ikke jeg i alt fald.

I den verden jeg lever I findes der både folk der i årevis har forsøgt at kvitte smøgerne, og folk som egentlig har det godt med at ryge, alle advarslerne til trods, men som I dag må se sig selv næsten som jaget vildt pga. folke indstillingen og rygelove.

De første.. folk som har forsøgt med rygestop, har I dag en lang række rygestop produkter så som nikotin tyggegummi og plastre til hjælp, for nogle virker de forhåbentligt men desværre ikke for alle da ryge-afhængighed ofte er mere end bare en afhængighed af nikotin, man er ofte afhængig af "den lille pause" en cigaret giver, og den psykiske ro ved at indhalere røgen og puste den ud igen, selve ritualerne omkring cigaretten og rygningen.. Og omend jeg ikke må anbefale den Elektroniske Cigaret som et rygestop produkt da det ikke er godkendt som sådan, så er det i alt fald et produkt der meget nemt kan erstatte smøgerne..

Jeg må ikke sige det er sundt..
Da det selvfølgelig altid er sundere slet ikke at ryge, Så jeg vil blot her vise hvad indholdet i en E-cigaret er og så overlade det til dig selv at drage dine konklusioner


Indholdet i en Elektronisk Cigaret :

Når du ryger E-cigaretter, nedsætter du drastisk indholdet af stoffer du intager når du ryger.

E-cigaret refiller indeholder :

  • Nikotin
  • Propylen Glycol
  • Aroma stoffer

Nikotin & Propylen Glycol er stoffer der allerede findes i almindelige tobaks cigaretter, (Propylen Glycol er i en cigaret det der holder tobakken fugtig.. )

Aroma stoffer anvendt i elektroniske cigaretter er udelukkende naturlige, dvs. f.eks til Mint smag er anvendt rigtig pebermynte, til Orange smag er anvendt skræl fra appelsiner osv.


Sundhedsrisiko ved E-rygning :
Hvad nikotinen angår, så er der delte meninger om hvorvidt nikotin I sig selv er sundhedsskadeligt, eller "blot" vanedanende. 
P
ropylen Glycol.. bruges i en række fødevarer og til røg-maskiner feks på teatre eller ved koncerter.

 

 

Køb Din Elektroniske Cigaret Her

 

Cigaretten.dk forhandler kun Elektroniske Cigaretter af højeste kvalitet.. vore produkter er alle gennem testede og certificerede.. og så sælger vi dem til Danmarks bedste priser !

GÅ TIL E-CIGARET WEB SHOPPEN !

 

©Copyright 2008-2009 Cigaretten.dk All rights reserved©
Alt Billede materiale, Tekster og indhold tilhører
www.cigaretten.dk hvis ikke andet angivet og må ikke kopieres uden skriftelig tiladelse.
All images, content & intellectual material are copyright of Cigaretten.dk